Spara pengar genom att välja rätt bilverkstad

Att laga sin bil kan bli en kostsam affär om det är mycket som behöver åtgärdas. Dessutom är det inte många som har så bra koll på bilar och vad som kan vara fel, vilket gör att mindre seriösa bilverkstäder kan “hitta på” fel som behöver åtgärdas. Även om man aldrig kan bli riktigt säker på att man bara betalar för faktiska fel på bilen så kan man minska risken att bli blåst. Genom att söka efter företag som erbjuder bilreparationer kan du hitta flera verkstäder nära dig. Använd sedan Google för att leta reda på recensioner och omdömen om de olika verkstäderna. Då får du läsa vad andra kunder har för uppfattning om bilverkstaden.

bilverkstadGå igenom så många verkstäder du orkar med för att få en så bra bild av situationen som möjligt. Förhoppningsvis hjälper detta dig att undvika de värsta verkstäderna. I slutändan är ju målet att du ska få en bra bilreparation till ett så lågt pris som möjligt. Du ska spara pengar helt enkelt!

Lena Andersson

LenEk drivs av mig, Lena Andersson. Jag jobbar till vardags som redovisningsekonom på en lokal redovisningsbyrå i Göteborg. Här på bloggen delar jag med mig av tips framförallt riktade mot privatekonomi.

Visa alla inlägg av Lena Andersson →

En tanke på “Spara pengar genom att välja rätt bilverkstad

  1. Jag gjorde precis så när jag skulle välja bilverkstad i Västerås. Jag var nyinflyttad i staden och kände inte till en enda bilverkstad. Nu använde jag inte verkstadsföretagen.se utan en annan liknande företagskatalog. Sedan var det bara att börja undersöka de olika verkstäderna.

Kommentarer är stängda.