Letar du efter en bra säkerhetsdörr?

Är du på jakt efter en säkerhetsdörr? Teconsulting säljer bland annat säkerhetsdörrar men också flera andra produkter såsom låsanordningar och lås, garageportar och garageportöppnare. Teconsultings italienska säkerhetsdörrar har klass 4 som standard och dörrarna ger ett bra inbrottsskydd med mot avancerade inbrottsförsök. Det går även att köpa dörrar från andra säkerhetsklasser. Med säkerhetsklass avses hur bra skyddet är mot inbrott. Ju högre klass dörren har desto bättre skyddar den mot inbrott. Det vill säga en säkerhetsdörr i klass 4 ger ett mycket bättre skydd än en säkerhetsdörr i klass 3.

Dörrarna finns i flera modeller och det går även att få en dörr som är specialanpassad till den miljö den ska vara i. Teconsulting riktar sig främst till bostadsrättsföreningar med sina säkerhetsdörrar men säljer också till privatpersoner, fastighetsägare och byggföretag.

På Teconsultings webbsida går det att göra en prisförfrågan direkt för att få en uppfattning om hur mycket den typ av säkerhetsdörr som du är ute efter kan tänkas kosta. Här kan du till exempel välja hur du vill att dörrens in- och utsida ska se ut, ska den vara målad slät, ha en slät träyta, vara speglad och mönstrad och målad eller ha en speglad mönstrad träyta? Du bestämmer.

Lena Andersson

LenEk drivs av mig, Lena Andersson. Jag jobbar till vardags som redovisningsekonom på en lokal redovisningsbyrå i Göteborg. Här på bloggen delar jag med mig av tips framförallt riktade mot privatekonomi.

Visa alla inlägg av Lena Andersson →