Att hitta företagsuppgifter på Guldbolags hemsida

Vill du söka efter information om företag på Guldbolags hemsida går det att göra en enkel sökning. På första sidan kan du skriva in företagets namn i en sökruta. Detsamma gäller om du vill söka på företag som finns på en särskild ort eller företag som drivs av en viss person. När du skrivit in sökuppgifter trycker du på knappen som har texten “sök”, och resultaten kommer fram.

När du har knappat in dina sökuppgifter kommer du till en lista med företag som matchar dina sökord. I listan kan du se företagets namn, organisationsnummer och i vilken ort företaget är registrerat. Hittar du det företag du vill veta mer om kan du klicka på företagsnamnet så kommer all info upp. Finns inte den informationen du önskar i listan kan du göra en ny sökning och använda andra sökord.

När du klickat på ett företag för att få mer information kommer en rad olika uppgifter fram. Till exempel kan du se namnet på VD:n och ett telefonnummer. Viktigast är kanske den rating som gjorts. Den sker genom en skala bestående av fem olika nivåer. VVV är högst, efter det kommer VV och sedan V+, V och V-. Du får även tillgång till en översikt med bland annat bokslut och en analys av företaget.

Lena Andersson

LenEk drivs av mig, Lena Andersson. Jag jobbar till vardags som redovisningsekonom på en lokal redovisningsbyrå i Göteborg. Här på bloggen delar jag med mig av tips framförallt riktade mot privatekonomi.

Visa alla inlägg av Lena Andersson →